Doprava zdarma od 500 Kč

60 dní na vrácení

15 let na českém trhu

+420 515 555 111

Přihlášení / Registrace

0

0

Váš nákupní košík je prázdný.

Nakupte ještě za 500 a dopravu máte ZDARMA.

Chytré produkty značky Nedis

Michaela

Doba čtení 3 min
Chytré osvětlení

Pokud jste se rozhodli pro pořízení nového svítidla či produktů, které by vám ještě více usnadnily život, chytré produkty značky Nedis vás zcela jistě potěší.

O společnosti

Společnost Nedis vytváří produkty pro každodenní využití, které vám usnadní život a zpříjemní každodenní rutinu. Vždy sledují nejnovější trendy a snaží se o co největší zautomatizování každodenního života a běžných činností s ním spojených. Tato firma nabízí produkty, které mají vysokou užitnou hodnotu a jsou nejchytřejší volbou na trhu. Kromě různých produktů do domácnosti vám nyní můžeme nabídnout také chytré osvětlení a další chytré kousky značky Nedis

Chytré produkty

Jestliže si svůj život rádi co nejvíce usnadníte, udělá vám radost nabídka chytrých svítidel a chytrých produktů do domácnosti značky Nedis. Do různých typů svítidel si můžete pořídit chytré žárovky, které mají hned několik výhod. Jsou stmívatelné, navíc lze měnit i barvy. Jdou ovládat na dálku, dokonce lze některé z nich ovládat i hlasem. Chytré žárovky Nedis lze pořídit v různých paticích a velikostech.

Dalším produktem od výrobce Nedis, který vám může usnadnit život, je chytrá zásuvka. Chytré zásuvky značky Nedis umožňují dálkové a automatické ovládání pro vytváření harmonogramů a propojování spotřebičů. Navíc je opět možné prostřednictvím funkcí Amazon Alexa a Google Home hlasové ovládání.

Pohodlný život vám může zajistit například i chytrá kamera či Wi-Fi alarm, jež vám zajistí také bezpečí. Nebo třeba bezdrátový zvonek, se kterým nemusíte myslet na složité propojení k elektrické síti. Skvělými vychytávkami jsou také například chytré spínače osvětlení, detektor úniku vody nebo třeba chytrý spínač pro ovládání záclon či rolet.

Veškeré tyto a další produkty pro chytrou domácnost značky Nedis vám usnadní život. Vyzkoušejte je i vy a zcela určitě si je oblíbíte. 


Autor článku:

Michaela
Michaela Vedoucí zákaznického oddělení

Michaela je vedoucí zákaznického oddělení a našla si zálibu v inteligentním osvětlení a světelných zdrojích. Sdílí s vámi své nadšení prostřednictvím článků zaměřujících se například na výhody a fungování inteligentního osvětlení. Ale také radí, jak vybrat správný světelný zdroj a proč je výhodné myslet na LED technologii.